От ОП Дезинфекционна станция информират пловдивчани, че при благоприятни метеорологични данни, в

...
</TD
>От ОП Дезинфекционна станция информират пловдивчани, че при благоприятни метеорологични данни, в
Коментари Харесай

Започва пръскането срещу комари и кърлежи в Пловдив

От ОП " Дезинфекционна станция " осведомят пловдивчани, че при благоприятни метеорологични данни, в интервала до 28-и март, се планува да се извършат следните ДДД-мероприятия:

- Дезинсекция против възрастни форми /имаго/ на комари  - обработка на тревна, храстова и дървесна растителност двустранно по крайбрежията на р. Марица;

- Дезинсекция против акари /дезакаризация/ - обработка на тревните площи в и към обособените площадки за свободно разхождане на домашни кучета на територията на шестте административни региона.

Специализираните екипи ще работят в часовете от 22:00 до 04:30 ч. 

За обработките ще се употребяват биоцидни препарати, позволени за приложимост от Министерство на здравеопазването, в съответната целесъобразна доза и централизация.

При неподходящи метеорологични данни (дъждовно и прохладно време) дезакаризацията ще продължи при идващ работен ден с подобаващи за обработките условия.

От общинското дружество поучават отглеждащите пчелни фамилии в региона на идните обработки да лимитират полета на пчелите в инструкции нагоре интервал.

Директна връзка със профилираното общинско дружество " Дезинфекционна станция ": телефон 032/99 03 18; 032/64 25 83; 032/64 41 56 или на електронен адрес:  [email protected].
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР